få år etter.
Navneskiftet til Bon Apetitt var kortvarig. Reinskaunavnet var blitt kjent og
kjært i bydelen, og Lie tok tilbake navnet på kafeen etter ett år.
Catering og overtidsmat
Cateringdelen av bedriften leverer mat til små og
store selskaper; konfirmasjon, julebord, bryllup, dåp og begravelse.
- Folk har mer selskaper hjemme nå enn før.
Julebordsesongen og konfirmasjonstiden er det ekstra travelt hos oss, da leier
vi inn kjølevogner for å få plass til alt, sier Trygve Lie.
Overtidsmat lages det også mye av. Rundt middagstid
kommer anleggsarbeidere fra blant annet Tastarustå for å hente mat som er
bestilt, eller for å spise ved ett av bordene i kafeen. Reinskaus sjåfører
kjører mat til folk i bydelen, overtidsarbeidere på Dusavikbasen, men også til
sultne mager i sentrum og andre bydeler som Hundvåg. De fleste som jobber
overtid vil ha ekte husmannskost.
Store porsjoner
Reinskau har ukemeny, alltid med to "dagens". Mandager
fristes det med kjøttkaker, ertestuing, poteter og tyttebær. Torsdager er det
komledag med komler, kjøtt, pølse og kålrabistappe. Hamburgerne av rent
storfekjøtt selges det også mye av.
- Vi er kjent for å servere store porsjoner og ha høy
kvalitet på råvarene, det skal vi fortsette å ha. Etter at vi begynte med Fish’n
chips (hel torskefilet) har vi tredoblet fiskeomsetningen. Vi ønsker alltid å
utvikle butikken og bli bedre, men vi er fornøyd med sånn som vi har det i dag,
sier Trygve Lie. Det er 17 med stort og smått som jobber på Reinskau. Lie har
både kona og datteren Henriette med på laget.
- Vi ønsker alltid å utvikle butikken og bli bedre,
men vi er fornøyd med sånn som vi har det i dag, sier Lie.